Hur flyttar jag min e-postadress eller mitt telefonnummer till ett annat konto? (app)

Publicerad den 22 aug. 2023Uppdaterad den 25 aug. 20264 min läsning601
Denna information kanske inte gäller för alla kunder
Logga in för att kontrollera om produkterna, funktionerna, reglerna och villkoren i denna artikel gäller för dig.

Vad är självbetjänad flytt av e-postadress eller telefonnummer?

Det är en ny funktion som gör att du kan flytta din e-postadress eller ditt telefonnummer från ett annat konto till ditt nuvarande konto. Ditt nuvarande konto förblir aktivt medan det andra kontot stängs.

Den här funktionen gäller endast när:

  • Du vill uppdatera ditt nuvarande telefonnummer eller din e-postadress, men det nya telefonnumret eller den nya e-postadressen är kopplat till ett annat konto.

  • Du vill koppla ett nytt telefonnummer eller en ny e-postadress, men det är redan kopplat till ett annat konto.

Hur flyttar jag min e-postadress eller mitt telefonnummer?

För att flytta e-postadress

  1. Öppna OKX-appen, gå till User Center och välj Profile

    Välj User Center i det övre vänstra hörnet

  2. Hitta Säkerhetscenter och välj E-post

  3. Välj Ändra e-postadress

  4. Ange din e-postadress i fältet New email address

  5. Välj Skicka kod i både fältet Verifiera ny e-postadress och Verifiera nuvarande e-postadress. Vi skickar en 6-siffrig verifieringskod till både din nya och nuvarande e-post. Ange koden i respektive fält

  6. Ange 2FA-koden för att fortsätta (om tillämpligt)

  7. Om e-postadressen du angav är länkad/kopplad till ett annat konto visas ett popup-meddelande. Välj Migrate email address för att fortsätta

    Välj Migrera e-postadress för att fortsätta

  8. En riktlinje visas och du måste välja Jag förstår

  9. Sidan för förhandsgranskning av e-postöverföring visas och du måste välja Nästa

  10. Konsekvenserna av att stänga kontot visas. Läs noggrant och kryssa i samtyckesrutorna

    Läs igenom konsekvenserna av att stänga kontot

  11. Välj stäng konto och Ja, jag är säker för att bekräfta begäran

  12. Ange 2FA-koden för att slutföra begäran

Obs!

  • Överför alla tillgångar innan du migrerar e-postadressen från det andra kontot, som kommer att stängas, för att förhindra förlust av data och tillgångar.

  • Du får inte ta ut dina tillgångar efter att kontot har stängts.

För migrering av telefonnummer

  1. Gå till Profil och välj Säkerhet

  2. Hitta Telefonverifiering och välj Ändra telefonnummer

  3. Ange det nya telefonnummer du vill använda

  4. Välj Skicka kod för både det nya och det nuvarande telefonnummerfältet. Du får en 6-siffrig verifieringskod via SMS till båda numren. Ange koderna i respektive fält

  5. Ange 2FA-koden för att fortsätta (om tillämpligt)

  6. Om det nya telefonnumret är kopplat till ett annat konto visas ett popup-meddelande. Välj Migrera telefonnummer för att fortsätta

  7. En anvisning visas. Välj Jag förstår för att fortsätta

  8. En förhandsgranskningssida visas. Välj Nästa för att fortsätta

  9. Läs informationen noggrant och kryssa i rutorna för godkännande

  10. Bekräfta kontostängningen genom att välja Stäng konto och sedan Ja, jag är säker för att bekräfta begäran

  11. Ange din 2FA-kod för att slutföra migreringen

Obs!

  • Överför alla tillgångar innan du migrerar telefonnumret från det andra kontot, som kommer att stängas, för att förhindra förlust av data och tillgångar.

  • Du får inte ta ut dina tillgångar efter att kontot har stängts.