Jak používám funkci omezení režimu Kopírování?

Publikováno dne 16. 7. 2024Aktualizováno dne 26. 8. 2026Doba čtení: 3 min38
Tyto informace nemusí platit pro všechny zákazníky
Přihlaste se, aby bylo možné ověřit, zda se vás produkty, funkce, pravidla a podmínky uvedené v tomto článku týkají.

Co je funkce omezení režimu kopírování?

Funkce omezení režimu kopírování obchodů vám umožňuje omezit režimy kopírování obchodů dostupné vašim sledujícím, aby se podpořila shoda mezi jejich režimem kopírování obchodů a vaší obchodní strategií. To může pomoci minimalizovat ztráty a předejít problémům s rozdělováním zisku.

Jak fungují režimy kopírování obchodů?

  • Režim chytré synchronizace kopírování: systém automaticky zadává objednávky pro kopírující obchodníky na základě finanční páky a investované částky vedoucího obchodníka pro každou pozici. Uživatelé nemohou nastavovat vlastní finanční páku ani investované částky, plně následují strategii vedoucího obchodníka. Tento režim je vhodný pro nové uživatele kopírování obchodů, protože může zabránit ztrátám způsobeným nesprávným nastavením parametrů.

  • Režim vlastního kopírování: uživatelé si mohou nastavit vlastní částku investice, finanční páku, obchodovatelné páry a úrovně stop-loss/take-profit pro každý obchod. Tato možnost může být vhodná pro ty, kteří mají zkušenosti s kopírováním obchodů.

Jak získám přístup k funkci omezení režimu kopírování?

  1. Přejděte na stránku kopírování obchodů a vyberte Mé vedené obchody

    Pokračujte zadáním možnosti Vést obchody

  2. Po přihlášení vyberte Nastavení leadu

  3. Vyberte možnost Omezení režimu kopírování v nastavení vést obchody

    Vyberte možnost omezení režimu Kopírování

  4. Přepínejte mezi možnostmi Žádná omezení nebo Pouze chytrá synchronizace v rámci volby Omezení režimu kopírování v nastavení vést obchody

    Vyberte preferovaný režim omezení

  5. Na stránce vedoucího obchodníka se zobrazí oznámení, že vedoucí obchodník vyžaduje, aby kopírující obchodníci používali chytrou synchronizaci

    Na stránce vedoucího obchodníka se zobrazí oznámení o povinné požadavku na chytrou synchronizaci

Poznámka:

  • Nastavení můžete upravit podle svých preferencí:

    • Pouze režim chytré synchronizace: vyberte tuto možnost, pokud preferujete, aby uživatelé plně sledovali vaši strategii.

    • Žádná omezení: vyberte tuto možnost, pokud dáváte přednost, aby uživatelé spravovali svou vlastní strategii kopírování obchodů a nastavovali různé preference rizika.